VPS_longlogo2

Tips och råd om ideell verksamhet

Här delar vi med oss av våra tips och råd om ideell verksamhet och utveckling inom ideella organisationer. Följ oss även på Facebook och Twitter för mer information!

Du vet väl att ideella organisationer kan anlita VolunteerPower Sweden på tim- eller projektbasis om ni vill ha råd och analys kring eller utveckla er verksamhet? Välkommen att kontakta oss för en närmare diskussion!

FLYKTINGKRISEN - information och råd

Aktuell information om flyktingkrisen med samlad information, råd, länkar och reflektioner finns samlad på vår temasida om flyktingkrisen.

Sidan utvecklas vidare efter hand.
Ideell verksamhet från A till Ö
Här kan du läsa VolunteerPower Swedens rekommendationer för framgångsrik organisationsutveckling. Tydliga mål, fokus och långsiktighet ger en god bas för en hållbar och framgångsrik utvecklingsstrategi!
Sociala medier som verktyg
UNDER UTVECKLING

Här hittar du inom kort råd om hur din organisation kan använda sociala medier för att nå ut bättre och till fler med ert budskap.
Rekrytering och medlemsvård
UNDER UTVECKLING

Tips om hur ideella organisationer kan utveckla sitt arbete med att rekrytera, motivera och behålla medlemmar.
Diskutera utveckling på Facebook!
Facebookdiskussionsgruppen Utveckling inom ideella organisationer är en resurs vi skapat som stöd för ideell sektor. Gå gärna med och delta, dela med dig av idéer och erfarenheter och få tips och råd av andra aktiva inom ideell verksamhet!
10 skäl att använda sociala medier som strategiska verktyg
Ni visar väl upp er verksamhet på sociala medier? Här finns 10 anledningar till varför det är viktigt för er förening/ideella organisation att använda sociala medier som strategiska kommunikationsverktyg.