VPS_longlogo2

WORKSHOP 25/10 flyttas framåt i tiden

Vi har beslutat att senarelägga utvecklingsworkshopen för föreningar om rekrytering och medlemsvård som varit planerad till den 25/10 på Nav-scen i Nacka kommun. Skälet är att nästan alla tilltänkta talare och organisatörer, inklusive personal från VolunteerPower Sweden och Volontär i Nacka, är involverade i hjälpinsatser av olika slag för migranter i Stockholms län. Flertalet ideella organisationer som ingår i målgruppen för workshopen deltar också i hjälpinsatser. Intresseanmälningar välkomnas fortfarande till info@volunteerpower.se, men vi får be att återkomma med ett nytt datum senare, sannolikt några månader framåt i tiden. All heder åt alla ideella hjältar som gör viktiga insatser just nu!

Nyhetsarkiv - VolunteerPower Sweden

Länkar